LÆS TEGNESERIEN

Her kan du læse uddrag af nogle af albummene i Kijara-serien.


Kijara-Serien finder sted i Union City, hovedstaden i en samlet europæisk union, hvor kontrolleret genetisk modifikation af mennesker er hverdag, og hvor uønskede borgere marginaliseres og fratages alle rettigheder. Vi følger hovedpersonen Kijara, der lægger et liv hos den kriminelle organisation Klanen bag sig for at arbejde for politienheden PURGE, der tager sig af kriminalitet relateret til illegale GMI'er - mennesker med uønskede genetiske modifikationer.


Albummene kan købes gennem forlaget Comic Factory og gennem boghandlere. Du kan også samle albummene op hos din lokale tegneserieforretning eller bestille dem hjem, hvis den ikke er på lager. Og så kan du selvfølgelig låne alle tegneserierne gennem dit lokale bibliotek.


Overløber er seriens første album. Kijara og hendes tre brødre, Coyterne, er en del af den kriminelle organisation Klanen – de fire søskende står udenfor samfundet, da de er ulovligt genetisk modificerede med DNA fra dyr.


Klanen ligger i konstant konflikt med politiorganisationen PURGE, en specialenhed der tager sig af kriminalitet relateret til de illegale GMI'er - Genetisk Modificerede Individer.
Da et sammenstød mellem de to organisationer går grueligt galt for Kijara, tvinges hun til at vælge retningen i sit liv.

Flugten fra Klanen er andet album i serien. Kijara er blevet rekrutteret af politienheden PURGE og har valgt at lægge sit tidligere liv som bandemedlem i den mafia-lignende organisation Klanen bag sig. 

PURGE tager sig af kriminalitet relateret til de illegale GMI'er - Genetisk Modificerede Individer - og Kijara, der selv er illegal, skal være agent i enheden. Men træningen er langt fra nem. Kijara passer ikke ind og får med sit iltre temperament hurtigt raget uklar med de andre agenter. Og da Klanen blander sig, går det helt galt.

Naids hemmelighed er tredje album i serien. Kijara har lagt sin dysfunktionelle familie og sin fortid hos den kriminelle organisation Klanen bag sig, og hun begynder så småt at falde til hos politiorganisationen PURGE, der tager sig af kriminalitet relateret til illegale GMI’er – genetisk modificerede individer.


Men livet som både illegal og agent er ikke nemt, og ikke alle er lige klar til at acceptere hende i teamet. Midt i sin kamp med både træning, missioner og relationer hos PURGE opdager Kijara, at hun ikke er den eneste, der har hemmeligheder. Hendes kollega Naid er ikke den, han giver sig ud for at være.