Kijara 

Kijara kommer fra en kriminel baggrund som tidligere bandemedlem i den mafialignende organisation Klanen. Hun arbejder nu for PURGE (Police Unit for the Regulation of the Genetically Engineered), men hun har svært ved at tilpasse sig livet som agent for enheden.


Kijara er modificeret med coyote-DNA, der giver hende særlige evner, som PURGE godt vil bruge i arbejdet for at regulere Union Citys illegale borgere - mennesker, der ligesom Kijara bærer på ulovlige genetiske modifikationer.

Men Kijara har et iltert temperament og kommer dårligt ud af det med langt de fleste mennesker. Hun er dog ved at opbygge en relation til sine to kolleger Darwin og Naid, der ligesom hun selv er illegale og ansat af PURGE pga. deres særlige evner.


Kijara er mildest talt ikke et ordensmenneske - hendes lejlighed i PURGE-bygningen ligner en losseplads, og hendes tøj er sjældent rent. Hun kan dog godt finde ud af at klæde sig pænt på, når der er noget, hun vil opnå. Og de ting hun godt vil opnå, involverer oftest alkohol, illegale substanser eller uforpligtende seksuelle relationer.


Kijaras foretrukne våben er knive, som hun er eminent til at håndtere - med skydevåben går det dog mindre godt. Som tidligere topmedlem af Klanen er hun desuden kamptrænet og sammen med hendes illegale genetiske modifikationer, der giver hende ekstra hurtighed, styrke og skarpe sanser, gør det hende til en udfordrende modstander i nærkamp.