Darwin 

Darwin har været en del af PURGE (Police Unit for the Regulation of the Genetically Engineered) siden han som 12-årig blev samlet op på gaden i Union City af agenter og kort efter blev adopteret af lederen af feltmissioner - Amanda Weber. Han er vokset op i Amandas hjem som en del af en velfungerende familie, indtil han startede i PURGEs aspirantprogram som 15-årig og derefter gik videre til den rigtige agenttræning. Han har tilbragt det meste af sit liv med at arbejde for enheden og er nu avanceret til teamleder for Team Beta, hvor han er supervisor for Kijara.


Darwin stammer fra et hemmeligt militærprojekt, som han flygtede fra som 10-årig, og hans genetiske modifikationer gør ham til en ideel agent for PURGE - han er fysisk stærk og hurtig, og han er en eminent skytte og både tåler mere skade og heler langt hurtigere end almindelige mennesker. Hans hudfarve og hår skyldes utisigtede bivirkninger ved den genetiske modifikationsproces.


Darwin er mageligt anlagt og stiller ikke mange spørgsmål ved PURGEs metoder. Han bor som Kijara og Naid i en lejlighed i PURGE-bygningen, hvor hans mor holder ham i kort snor.

Han foretrækker at bruge sin fritid på at slappe af - gerne i kvindeligt selskab. Hans selvsikre attitude kan godt være trættende i længden, men når det hele bliver alvor, er han både loyal og omsorgsfuld som person.