Butik

Tegneserier

Kijara-tegneserierne kan bestilles hjem gennem boghandlerne og fås også hos de fleste online-forhandlere af bøger.

Derudover kan du købe dem gennem forlaget Comic Factory - klik på billederne for at købe. 

Du kan ikke købe tegneserierne direkte af tegneren og kan derfor som oftest ikke købe dem signeret, når du køber online eller bestiller gennem boghandler. Men Tatiana deltager på de fleste danske tegneseriefestivaler, hvor du kan købe tegneserierne med en signering eller du kan få signeret tegneserier, du har købt andre steder.

Der er mulighed for pt. at købe to forskellige eksklusive, signerede og nummererede kunsttryk med Kijara - der er et meget begrænset antal til salg. 25-27 stk af hvert motiv. Billederne bliver ikke genoptrykt.


Der er tale om Giclée-tryk i A3-størrelse trykt på syrefrit kvalitetspapir. Giclée er højkvalitets digitaltryk med en helt fantastisk farvegengivelse.


Trykkene sælges af galleri Comicgarden. Klik på billederne for at købe.

Kunsttryk

Salg af originalsider

Kijara-tegneserien er tegnet på gammeldags manér med blyant på 220g A2 papir. Siderne er rentegnet med lysægte tuschpenne.

Herefter scannes siderne, så de kan farvelægges i Photoshop, og så sættes de op og tekstes i Indesign.


De fleste af siderne er til salg - tag endelig kontakt, hvis der er bestemte sider fra tegneserierne, du ønsker at købe. Du kan få oplyst, om siden er til salg og hvis den er ledig, kan du få et foto af den tilsendt, så du kan se den.


Siderne er store og måler 41x59,4 cm - priserne ligger typisk mellem 1500-3000 kr. Enkelte sider sælges indrammede via udstillinger og galleri til højere priser - typisk de mere ikoniske sider eller højdetaljedere motiver.